Sjögren Tour 2022

Kohteena oli tällä kertaa Savon seutu, pelattavat radat olivat Varkaudessa ja Joroisissa. Sää suosi kahtakymmentä osallistujaa, ja tarjosimme hyvät eväät runsaslukuisina seuraamaan tulleille hyttysille ja mäkäräisille.

Ennen varsinaista perjantain ja lauantain yksilökilpailua pelattiin torstai-iltana Joroisten Kanavan radalla kovatasoiset parikisat seitsemän parin voimin. Esko ja Gaz voittivat tuloksella -9, kakkosena Joakim ja Tuomas -8, kolmas sija jaettiin Teukan ja Näpän sekä Bendan ja Vesan kesken. Yöksi vetäydyttiin kuka mihinkin latautumaan varsinaisiin pelipäiviin.

Yhteiskuva ennen kisaa, täysissä voimissa

Lauantaina toiminta alkoi aamutuimaan Varkauden Vattuvuorelta. Iltapäivällä pelattiin Joroisten Kotkatharjun valkoinen lay-out, väylämitoiltaan vähän lyhyempi, mutta toisaalta varsin haastavasti muotoiltu rata. Sunnuntaina vuorossa Joroisten Kanavan rata, finaalina sitten yksi Suomen harvalukuisista AAA1-radoista eli Joroisten Kotkatharjun sininen. Yleisenä havaintona oli Metrix-ratingin kova taso syvällä Savossa. Kovin montaa yli 900-reitattua kierrosta ei loppujen lopuksi nähty, vaikka pelin luonne olikin kestävyysurheiluun taipuvainen. Kisan kaikki tulokset täällä. Radoilla ei ruuhkaa ollut, korkeintaan yksittäisiä muita ryhmiä oli samaan aikaan liikkellä.

Maisema Vattuvuoren laelta, kuva Rasmus Särs

Kisan ylivoimainen voittaja oli Joakim, toiseksi tuli Rasmus, kolmantena Santtu. Voittajat palkitaan lahjakortein.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *