Vuosikokous 2020

Tällä kertaa vuosikokous järjestettiin heti kesäkuun alussa. Herttoniemen kartanopuistoon kokoontui 27 jäsentä nauttimaan asianmukaisesta tarjoilusta, sekä kokouksen jälkeen järjestetystä pop-up -radasta.

Sääntömääräisen kokouksen asialistalla oli edellisen tilivuoden läpikäynti, uuden kauden budjetti ja toimintasuunnitelma sekä jokavuotiset henkilövalinnat. Hallitukseen saatiin uutena mukaan Esko, varajäseniksi uusia aktiiveja ovat Tuomo ja Antti. Muuten mukana vanha kaarti. Pöytäkirjajakelu on jo suoritettu FB/WA -kanavien kautta.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Tuomas Virtanen. Muut hallituksen jäsenet ovat Mikko Heinänen, Joakim Lehikoinen, Petteri Tuokko ja Esko Sepponen. Hallituksen varajäseninä Julius Lehmuskallio, Antti Verkasalo ja Tuomo Saari.

Alkukesän värit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *