Seuratoiminta käynnistyy taas

Seuratoiminta käynnistyy kesäkuun alusta alkaen.

  • Vuosikokous pidetään 3.6. Herttoniemen kartanopuistossa klo 17.30 ja sen päälle pienimuotoinen kisa hienolla puistoradalla. Tervetuloa vanhat ja uudet jäsenet! Linkki kokousmateriaaliin jaettu seuran FB-ryhmässä ja WA-keskustelussa. Jos et ole saanut sitä, niin sähköpostitse mulligan.hooligans.ry@gmail.com
  • Viikkokisakausi Q2/2020 alkaa perjantaina 5.6.2020 kuukausikisan merkeissä. Kevät on mennyt toistaiseksi vähän poikkeuksellisissa merkeissä, joten vuoden toinen viikkokisakausi on poikkeuksellisesti 4 kk pitkä, kesäkuusta syyskuun loppuun (ellei maan hallitus laita toimintaa jäihin taas).
  • Sjögren tourin kohtaloa pitää funtsia. Matkustusta ja etenkin (ryhmä)majoitusta vaativana matkan järjestäminen ei näillä näkymin onnistu. Itsellä on käynyt mielessä kaksipäiväinen lähiseudun radoilla tai sitten yksipäiväinen rypistys jossain n. kahden tunnin ajomatkan sisällä.

Lisää tiedotusta luvassa, terveisin Tuomas / pj, fgsmh ry

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *