Hallitus järjestäytyi

Hallitus kokoontui Siltamäen frisbeegolfradan tuntumassa käsittelemään ajankohtaiset asiat, ja ennen kaikkea järjestäytymään. Puheenjohtajavalinta (Virtanen) tehtiin jo vuosikokouksessa toukokuun puolella, ja kokouksessa valittiin:

  • varapuheenjohtajaksi Tuomo Saari
  • sihteeri- ja viestintäryhmä Tomi Näppä ja Juho Niva
  • rahastonhoitaja Janne Sandelin
  • kisa- ja tapahtumamestari: Tuomo Saari
  • hankinnat ja kalusto: Joakim Lehikoinen ja Tomi Näppä

Muita käsiteltyjä asioita oli työhyvinvointirahan käyttö kisamaksuissa (edistetään) ja seuratuotehankinnat (edistetään). Kontin loppusijoitus on työn alla, syksyllä todennäköisesti tulossa hyväntekeväisyystyötä, eli lajiesittelyä tms. nuorille. Tilaisuuksiin kaivataan varmasti sopivia apuohjaajia mukaan.

Vanha hallitus on mielissään uudesta energiasta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *