Puheenjohtajan syysviesti

Syysviesti eli pj:n terveiset: alkuun rankasti tiivisteltynä, alempana tarkemmin.

Antti Verkasalon tunnelmakuva Nurmijärven Golf-radalta

Seuran toiminta on aktiivista, vuoden aikana järjestetään yli 50 tapahtumaa. Tällä hetkellä ajankohtaiset kilpailut ovat Q2-Q3/2020 kauden viimeistely, Meikun 1vs1 reikäpelipyramidi, vuoden viimeinen kausi Q4/2020, sekä perinteiset loppuvuoden kisat Meikku Challenge ja Munkka-Meikku -parikisa. 

Ensi vuonna järjestetään kuukausikisoina seuran omia kisoja seuralle hankittaviin koreihin. Kuukausikisat tulevat olemaan osa vuoden alusta alkaa Mulligan Hooligans Pro Tour 2021:a, koko vuoden kestävää pisteytyssysteemiä. 

Loppuvuonna tulossa vielä pikkujoulut ehkä, järjestelyhenkiset ihmiset tervetuloa mukaan järjestelyihin. 

Valokuvaamiseen kannustetaan! Hyviä kuvia julkaistaan mm. seuran Instagram-tilillä, ja ne näkyvät myös seuran verkkosivuilla. 

Ajankohtaiset kilpailut

Meikku Challenge 2020 järjestetään lokakuun puolivälissä (perjantai-lauantai 16.10-17.10.2020). Perjantaina pimeällä yksi kierros, lauantaina kaksi kierrosta. Kilpailu on seuran jäsenille, eli Suomisportin kautta Metrixiin. 

Marraskuussa järjestetään Munkka-Meikku -parikisa. Tuttuun tyyliin pelataan pari kierrosta Munkassa ja lounastauon jälkeen kierros Meilahdessa. 

Ilmoittautuminen aukeaa lokakuussa. 

 • Metrix-linkki tulossa
 • Osallistuminen 10€ per pari
 • Pelataanko best shottia koko ajan vai kaivataanko lisämausteita?  

Viikkokisat, -kaudet, -palkinnot

Korona on jaksottanut viikkokisojen kausia alkuvuodesta. Ensimmäinen kolmen kuukauden kisakausi jouduttiin päättämään jo maaliskuun puolivälissä, ja kesäkausi päästiin aloittamaan vasta kesäkuun alussa. Samalla päätettiin että kaudet Q2 ja Q3 yhdistetään, eli pelattiin neljän kuukauden kausi kesäkuusta syyskuun loppuun.

Superkaudesta on jäljellä vielä kierros 17. Siltamäessä tämän viikon keskiviikkona, finaalikierros 18, lauantaina 3.10.2020 Keinukallion radalla. 

Yhdistetyn Q2-Q3/2020 kauden osalta palkinnot ovat hieman suuremmat kuin tähän mennessä on totuttu. Asiaan vaikuttaa kaksi merkittävää seikkaa:

 1. kisakausi on pidempi 
 2. kisamaksu nousi kahteen euroon, rahaa on jaettavissa enemmän

Palkinnot ovat jatkossakin suhteessa kauden pituuteen ja osallistujien määrään. Kirvestä ei kannata kuitenkaan heittää kaivoon, lyhyemmällä kaudella ja vähemmällä osallistujamäärällä on ehkä suhteellisesti helpompi pärjätä. Tärkeintä näissä hommissa on ennenkin ollut mukava yhdessäolo ja jokaviikkoinen rupattelutuokio.  

Vuoden viimeinen kausi Q4 on alkuperäisen suunnitelman mukaan lokakuusta joulukuun loppuun, 12 kilpailua.

Omat kuukausikisat vuonna 2021

Kerroin vuosikokouksessa kaupungin ratahankkeista Paloheinässä, Vuosaaressa ja mahdollisesti Herttoniemen liikuntapuistossa. Näistä mikään ei ole edennyt, ja Paloheinän osalta sain jo vastauksen rahoituksen niukkuudesta ym. selityksiä. Ikävä juttu. 

Frisbeegolfseura Mulligan Hooligans ry ei varsinaisesti ole varakas seura, mutta ajatuksena on talven mittaan hankkia 6 koria lisää, tällöin seuralla olisi yhteensä 9 koria. Kuukausikisoina voitaisiin helposti järjestää 3 * 6 väyläisiä tai 2 * 9 väyläisiä kilpailuja omilla radoilla. Rataehdokkaita tässä vaiheessa Veräjämäki (jotkut muistavat Armi Openin maastot), Suur-Kontula eli Kivikosta kohti pohjoista, Hyrylän soramontut jne. 

Jos tämäntyyppisten kisojen suunnittelu, järjestely ja muu sumpliminen kiinnostaa, niin ilmoittaudu toki vapaaehtoiseksi. Kisoihin tarvitaan ratamestareita ja mahdollisesti innokkaita TD-rooliin myös. Näihin kaikkiin tulee tietysti seuran tuki ja tarvittaessa apu. 

Mulligan Hooligans Pro Tour 2021

Mulligan Tour -kokonaiskilpailu:

Kolmen tasoisia kisoja, mestaruustaso, level 1 ja level 2. Pisteitä saa parhaiten mestaruustason kilpailuista, muista kisoista sitten vähemmän.

 1. Sjögren Tour mestaruustasoisena kisana
 2. Meikku Challenge mestaruustasoisena kisana
 3. Munkka-Meikku -parikisa mukaan level-2 -tasoisena (parista molemmille samat pisteet)
 4. Nurmijärvi Golf 1-level kisana elo-syyskuun tienoilla
 5. Jokainen viikkokisakausi mestaruustasoisena kisana
 6. Jokainen kuukausikisa level-1 -tasoisena kisana
 7. Jotain muuta vielä

Pistejärjestelmä: linkki

Näitä täytyy vielä miettiä, mutta tämänkaltainen kokonaispisteytys tulossa vuodella 2021. 

Seuratapahtumat, pikkujoulut, seuran tuki

Tällä hetkellä suunnitteilla ja vireillä on Meikku Challenge ja Munkka-Meikku -parikisan järjestelytyöt ja tietysti viikkokisojen pyöritys. 

Pikkujoulut järjestetään tänä vuonna aidosti joulukuussa. Ideana olisi lähteä radalle eväiden kanssa. Tämä järjestyy jos järjestyy, vaihtoehtona on aina tammi-helmikuussa joku sisäsiisti juttu. Asiasta tiedotetaan lisää kun jotain tiedotettavaa on. 

Kaikki tapahtumaideat ja tietysti järjestäjät ovat tervetulleita!

Seura tarjoaa tuen tapahtumien järjestämiseen, eli 

 • apu Metrixin kanssa
 • Holvi-verkkokauppa
 • viestintäkanavat

Seuratuotteet

Powergripin seuratuotekaupassa on tarjolla tällä hetkellä kahta erilaista kisapaitaa, lippis ja t-paita. Holvin kautta tulee aika ajoin myyntiin pienempiä eriä, kuten viimeksi maskeja. 

Ideoita ja ajatuksia voi tästäkin esittää! Eli esimerkkinä: jos jollakulla on vaikkapa silkkipainatustarvikkeet ja into tehdä pieni erä t-paitoja, niin seura voi laittaa ne Holvin kautta myyntiin ja sumplia pienen myyntituoton asiaa hoitaneelle jos näin halutaan. 

Myyntiin tarjottavista tuotteista ja ideoista täytyy sopia etukäteen hallituksen kanssa. 

MUKAVAA SYKSYN JATKOA, KELIT TÄSTÄ VAAN PARANEE <3 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *