Sjögren Tour 2021

Seuran jokavuotinen matka Ruotsiin on koronavuosina ollut enemmän kotimaanmatkailua. Tänä vuonna kohteena oli Mikkeli, jossa pelattiin seuraavasti:

Perjantaina epäviralliset paripelit, jolloin kierretiin Siekkilässä ensimmäiset 21 väylää. Viikonlopun kisoja lämmittelemään lähti 7 paria, ilta oli lämmin ja tunnelma kohdillaan.

Pelaajakokous Saimaan rannalla

Lauantaina alkoi varsinainen yksilökilpailu. Ensimmäisenä ratana pelattiin Heimarin 18-väyläinen hiukan tuulisissa olosuhteissa. Keli suosi pelaajia itikoiden kannalta tuulen puhaltaessa riittävän voimakkaasti. Heti ensimmäisen kierroksen jälkeen kilpailun kärki oli selvillä. Rata Hotelli Heimarin naapurissa oli mukava yllätys, leppoisa metsärata muutamalla puistoväylällä höystettynä.

Päivä oli kaunis

Lauantain toinen kierros Kaihun harjumaisemissa tarjosi vähän enemmän liikuntaa. Väylien pituudet ja haastavuus oli aivan eri tasoa Heimariin verrattuna, nousuja ja laskuja jonkun verran. Kaihussa Joakim pelasi ainoana miinus-tuloksen ja sementoi kärkipaikkansa kymmenen heiton turvin. Ilta kului useimmilta jalkapallon merkeissä vaiheikkaan Tanska-Suomi ottelun parissa.

Kurja keli, kiva pelata

Sunnuntai valkeni sateisena. Viimeisenä pelattiin 32-väyläinen kisakierros jälleen Siekkilässä. Olosuhteet eivät olleet helpoimmat, ja kisaväsymys näkyi jo tuloksissakin osalla pelaajista. Joakim vei kokonaiskisan reilulla marginaalilla, kakkosena Teukka, Aamos kolmantena. Palkinnoista kiitos Janne Hintikka / Eye Level Clothing ja Frisbeemarket.com pelaajapakettiin hankittujen markkerien painotyöstä, luottohomma jälleen kerran.

Kärkikortti viimeisellä väylällä (Aamos puuttuu kuvasta)

Ensi vuonna uudestaan! Kevennyksenä Tuomon holari, portti vain unohtui kulkea.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *