Pro tourin tulokset ja uuden vuoden suunnitelmia

Vuoden loppuun summataan kauden kisamenestys, ja samalla kerron vähän ajatuksia alkavan vuoden toiminnasta. Seuran hallitus kokoontuu tammikuun alkupuolella suunnittelemaan vuoden 2023 kisakalenteria ja muuta toimintaa, ja kokouksen päätöksistä tiedotetaan sitten erikseen.

Mutta ensin vanha vuosi nippuun, eli kuluneen vuoden kilpailuista jaettiin tuttuun tyyliin pisteitä kisamenestyksestä. Kilpailut on jaettu kolmeen tasoon, jotka ovat:

 1. Mestaruustaso, parhaiten pisteitä jaossa. Kisoja:
  • Meikku Challenge
  • Sjögren Tour
 2. Level 1, vähän vähemmän pisteitä jaossa. Kisoja:
  • Viikkokisakaudet Q1-Q4
 3. Level 2, eli vähiten pisteitä tarjolla:
  • Truewest
  • Kippis
  • Munkka-Meikku doubles (pisteet molemmille)
  • 512-special

Pistejako saattaa vaikuttaa mysteeriltä, mutta ei kuitenkaan ole. Systeemi on kopioitu lähes sellaisenaan yhdysvaltalaisesta vastaavasta, ja sovitettu vähän paremmin FGSMH:n tarpeisiin. Pistejakoon voi perehtyä tulostaulun välilehdellä “pistesysteemi“. Pistejakoon ja pro tour -kilpailuihin saattaa tulla ensi vuonna muutoksia. Esimerkiksi vuosikokouksen yhteydessä oleva kilpailu nousee ajatuksissa mukaan, samalla ns. spessukisat voisivat olla vain erillisiä tapahtumia pro tourin ulkopuolella.

Vuoden 2023 tulokset olivat hyvin yksiselitteiset. Joakim otti kärkipaikan heti kauden alussa, ja varmisti voiton osapuilleen heinäkuuhun mennessä. Toinen ja kolmas sijoitus olikin sitten vähän tiukempi, mutta Näppä voitti Hämäläisen Tomien kisassa. Lahjakortit on lähetetty sähköpostitse palkituille. Top-10 -tulokset alla kuvassa (koko taulukko)

top 10, kantsii huomata että 5/10 ovat seuran hallituksesta 🙂

Alkavan vuoden toiminnassa omat ajatukseni ovat ehkä eniten toiminnan osalta muutaman pääteeman alla. Tekemistä ja osallistumismahdollisuuksia on vähintään riittävästi, ja tavoitteena on ehkä hieman karsia osaa, mutta parantaa laadullisesti järjestettäviä tapahtumia. Tiedotusta, ja mm. www-sivujen käyttöä tiedotuskanavana on tarkoitus parantaa, ja esimerkiksi kalenteri kisoineen ja tapahtumineen pyritään julkaisemaan heti tammikuussa.

Tauolla olleet kiekkomarkkina- ja harjoitteluillat palaavat toimintaan mukaan, ja ehkä pop-up -kisoja pystytään järjestämään vähän enemmän. Parikisa-tourin osalta ehkä jotain pientä muutosta, ja ylipäätään yhteisöllisyys tärkeänä pointtina. Mutta katsotaan miten hallituksessa linjataan, tiedotusta tulossa.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille!

512-specialin savustamo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *