Meikku Challenge 2019, kisan tunnelmat ja tulokset

Viime viikonloppuna pelattiin seitsemättä kertaa Meikku Challenge. Kisaa on pelattu samassa muodossa vuodesta 2013 lähtien, eli perjantai-illan ledikierroksella aloitus ja lauantaina pari kierrosta päivänvalossa.

Osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä, 32 seuran jäsentä. Keskeytyksiä tuli kisan mittaan vain kuusi, ja loukkaantumisilta vältyttiin. Sää suosi kilpalijoita moninaisuudellaan, perjantai-illan ledikierros pelattiin sumuisissa olosuhteissa, lauantain ensimmäisellä kierroksella vettä satoi hetkittäin melkein kaatamalla, ja viimeisellä kierrokselle päästiin puolipilvisessä ja tuulisessa kelissä.

Kilpalijat pelaajakokouksessa lauantaina ennen viimeistä kierrosta

Kilpailun voitti toista kertaa peräkkäin Janne Hintikka. Jannen voitossa ei sen kummempia salaisuuksia ollut, tasaista työtä kolme kierrosta putkeen. Toiseksi pelasi itsensä Gaz Cairns, kolmanneksi hienosti Esko Sepponen. Kilpailun tulokset löytyvät täältä: Metrix

Kärkikolmikko ja kiertopalkinto

Kahdeksas Meikku Challenge pelataan noin vuoden päästä, alustavasti voi pitää melkein varmana 16-17.10.2020 -viikonloppua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *